Najistejšia nevera bude teda taká, keď si nájdeš svoju vyvolenú na sex na sex privátoch. Sú to seriózne dámy, slečny, panie a nemusíš sa báť vyzradenia svojho tajomstva. Určite teraz kvôli jednému sexu nechceš zahadzovať celé tvoje manželstvo. Jeden nezáväzný sex žiadnemu manželstvu nepoškodí. Ba priam naopak. Dopraje ti to nový vietor do plachiet a získaš istý nadhľad nad celým vašim sexuálnym životom. Sex nie je najdôležitejší, ale je dosť podstatný v manželstve. Bez neho to nebude ono.

bodyscape-5517963_1920

Každý z nás má občas chuť na niekoho iného. Sme ľudia a neboli sme stvorení na to, aby sme žili monogamne. Môžeme sa o to iba usilovať. Niekedy to pôjde lepšie, inokedy horšie. Človek si nevyberá a v živote sa môže udiať bársčo. Môže sa k vám do susedstva prisťahovať nejaká nádherná žena, ktorá nebude mať široko ďaleko konkurenciu. Tvoja žena už po toľkých rokoch nemusí byť tak atraktívna a tým pádom ťa to viac bude lákať za susedkou. Možno by aj privolila a to je to najväčšie riziko. Radšej si nájdi nejakú inú obeť z profesionálok, pretože tam máš väčšiu istotu, že sa to tvoja žena nedozvie. Keby si chodil za susedou, tak je tam riziko vyzradenia. Ostatní susedia predsa nie sú slepí a raz za čas by ťa istotne zbadali. To je už také riziko, tak ho nepodstupuj kvôli takýmto chúťkam.

woman-5423074_1920

Takto, keď si pôjdeš nezáväzne užiť niekde inde, tak sa to nikto nedozvie. Tá druhá si nebude nárokovať na to, aby si kvôli nej opustil rodinu, pretože to vníma čisto ako svoju prácu. Žiadne nevyžiadané telefonáty, smsky alebo nebodaj vyhrážky, že to všetko prezradí tvojej žene. Toho sa báť nemusíš. Sú to profesionálky, ktoré o chvíľu aj zabudnú na to, že kto u nich bol a budú sa venovať zasa niekomu inému. Je to len ich práca, tak isto ako ty nemiešaš svoju prácu a rodinu. Tak sa neboj a poď si užiť, aby ťa nezlákala nejaká kolegyňa.