Od trinásteho marca 2019, nájdete v obchode Google play najnovšiu verziu aplikácie s názvom Lose Belly Fat in 30 Days- Flat Stomach. Je určená pre všetkým, ktorí chcú začať pravidelne cvičiť a zároveň trénovať najmä svoje brušné svalstvo.

aplikace
 
Pomocou aplikácie môžete každý deň precvičovať jednoduché a krátke aerobne cvičenia zamerané na oblasť brušného svalstva. Ak sa na vašom bruchu nachádza aj nejaký ten tuk navyše, nebojte sa, pretože cviky v apke sú zamerané aj na tento problém. Nájdete tu presný cvičebný plán na tridsať dní, ktorý je samozrejme rozvrhnutý na jednotlivé dni. Vývojár spolupracovali s profesionálnymi trénermi, takže sa nemusíte obávať toho, že budete cvičiť len tak nadarmo. Aplikácia navyše obsahuje aj video návody a funkciu, vďaka ktorej môžete mať prehľad o svojich spálených tukoch v priebehu jedného dňa.
 
Osobný tréner v mobile
 
V aplikácií nájdete takzvané abs cviky, ktoré sú zamerané práve na brušné svalstvo. Tie sú rozdelené do viacerých kategórií. Nájdete tu napríklad špeciálny tréningový plán pre ženy, alebo pre mužov, či rôzne stupne náročnosti, a to od jedna do tri.  Taktiež si môžete vybrať na čom presne chcete zapracovať. Ak máte nejaké to kilo navyše, tak sa zameriate na spaľovanie tuku. Ak chcete svoju postavu iba vyformovať, vyberiete si aktivity, ktoré vám k tomu pomôžu. Okrem abs cvičení, aplikácia obsahuje aj tipy a návody na zdravé a nízko kalorické stravovanie, rady trénerov ako konkrétne fyzické aktivity vykonávať a fitness, či zdravotné cvičenia pre ženy.

hubnutí
 
Ako ju používať
 
Od spustenia aplikácie si ju stihlo stiahnuť viac ako desať miliónov užívateľov. Z ich reakcií by sa dala aplikácia označiť vysokým hodnotením. Ľudia si pochvaľujú najmä prehľadnosť a taktiež efektívnosť. Lose Belly fat nájdete v obchode Google play, a to medzi novinkami. Stiahnuť si ju môžete zadarmo a ani po jej spustení sa nemusíte obávať žiadnych poplatkov. Na to, aby vám fungovala vo vašom zariadení, musíte mať k dispozícii operačný program Android, verziu 4.2 a vyššie.