Z času na čas a hlavne, keď mate doma malé deti sa stane, že steny vo vašom byte alebo dome už nie sú to čo bývalo. Predstavte si nasledujúci scenár, ktorý mnohí poznajú z praxe. V kuchyni ste nanovo namaľovali steny, pretože stará farba už bola vyblednutá a sem tam sa už ja odlupovala. Preto sa rozhodnete, že steny namaľujete nanovo.otevřené dveře.png Dlho ste už nad tým premýšľali, a teraz je ten správny čas. Vyberiete farbu, akou by ste chceli mať steny namaľované a už len hor sa to do. Maľovanie so sebou prináša dosť práce, pretože musíte z izby všetko vyniesť von alebo aspoň pozakrývať fóliou, takže vám celý proces maľovania a upratovania zaberie minimálne 1-2 dni. Keď už ste hotový veľmi sa tešíte z novej farby. Každý deň chodíte okolo steny veľmi naradostený, keď v tom si všimnete, že vaše dieťa alebo pes pošpinili stenu. Vaše dieťa sa rozhodlo, že tak krásne namaľovanú stenu ešte skrášli. Ale vy z toho určite nie ste nadšený a vaša čerstvo natretá stena je znova špinavá.
Čo robiť v takom prípade, keď zo štyroch stien v izbe sa vášmu dieťaťu podarí zašpiniť práve časť z jednej steny a vy už nemáte zvyšnú farbu na zamaľovanie a ešte k tomu sa bojíte, aby sa premaľovaná farba neodlišovala od pôvodnej. Tu je zopár trikov.
Dnes sú veľmi populárne tapety na steny, ktoré ale samozrejme nemajú podobu tých, ktoré sme používali kedysi. Dnes sú tapety na stenu veľmi moderné s moderným dizajnom. Môžete si vybrať z rôzneho druhu a dizajnu tapiet podľa toho, ktorá sa vám páči a hodí do vašej izby a jednoducho ju nalepíte na poškodenú stenu.barevné štětce.jpg
Ak zase na druhej strane nechcete prelepiť celú stenu tapetou, môžete skúsiť dať nejakému profesionálovi namaľovať niečo na stenu, nejaký pekný obraz alebo nejaký pekný nápis alebo citát o rodine a domove. A nikto si ani nebudete mať šancu všimnúť, že vaše čerstvo namaľované steny boli zničené alebo popísané.