Vlastníte automobil v 21. storočí? Mám pre Vás skvelú správu! Nie, sklamem Vás, nižšie ceny palív to nie sú. Avšak 21. storočie otvára mnohé dvere možností, pre porovnanie s minulosťou. Výhody dnešnej doby sú však enormné, a to aj vďaka možnostiam úprav Vášho automobilu. Je tak jednoduché skrášliť svojho štvorkolesového miláčika, jednou z možností je kúpa nových diskov. Či už disky kupujete kvôli potrebe k druhej sade pneumatík, alebo len kvôli tomu, že staré Vás už omrzeli. Či už chcete disky kvôli zmene farby, alebo chcete skúsiť výraznejší vzor diskov, skúsiť napríklad inú veľkosť, s týmto všetkým Vám vieme pomôcť na stránke https://www.najdisky.sk! Z našej ponuky si môžete vybrať disky na automobil značky Infinity. Na luxusný automobil je potrebné obuť luxusné disky, tieto v našej ponuke samozrejme nechýbajú.

hliníkový disk

Jedny z diskov sú leštené disky antracitovej farby od značky WPS Italy, konkrétne WPS Sidney Anthracite Polished, ktoré dodajú Vášmu vozidlu skvelý vzhľad a veľké výrezy v diskoch zároveň odhalia brzdové strmene a kotúče, to všetko dodá vozidlu športovejší nádych, ako to robia renomované slávne značky vozidiel. Sú to 19 palcové disky so šírkou 8,5 palca, ktoré sú kompatibilné s TPMS senzormi, ku sade diskov dostanete zdarma stredové pukličky a sadu skrutiek na montáž diskov na auto zadarmo, v prípade potreby aj vymedzovacie krúžky, aby perfektne sadli na Vaše auto.

hlíníkové disky

Cena týchto diskov je 285,17€ za kus. Zároveň každá objednávka nad 150€ získava automaticky dopravu zdarma! Neváhajte, ak Vás omrzel vzhľad vášho automobilu a rozmýšľate nad novým automobilom, skúste v prvom rade oživiť vizuál Vášho súčasného vozidla. Ušetríte nielen na doprave diskov ku Vám, ale aj na novom aute! V prípade že sa rozhodnete pre disky z našej ponuky na naší stránke, môžete si vybrať k diskom aj pneumatiky z ponuky a zároveň aj TPMS Senzory. V prípade, že váhate, či budú disky Infiniti Najdisky pasovať na Váš automobil, tak nás kontaktujte na našej stránke a poradíme Vám.