Neustále sa pýtate kamarátok prečo majú tak zdravo vyzerajúce vlasy, pričom vy vyhadzujete veľké peniaze za kaderníčku? Možno stačí len vymeniť kefu! Dnes ich je na trhu mnoho a je naozaj ťažké si vybrať. Vyhoďte klasické plastové hrebene či kefy s tvrdými štetinami, ktoré okrem vytrhaných vlasov spôsobujú utrpenie pri samotnom česaní a nahraďte ich lepšími, ktoré budú šetrné k vlasom a vyčaria vám úsmev na tvári

kosmetika

Kefy so štetinami z diviaka

Prekvapené názvom? Štetiny z diviakov sa používali už v 20. storočí, kedy okrem rozčesávania vlasov pomáhali v zlepšovaní štruktúry a lesku vlasov a to najmä vďaka štetín z tohto zvierata, ktoré absorbujú olej vytváraný pri korienkoch vlasov. Vaše vlasy budú tak zdravšie, jemnejšie a práve táto kefa vám môže pomôcť zbaviť sa nepotrebných kondicionérov.

kartáč

Tangle teezer

Značka, o ktorej ste už určite počuli je absolútnym hitom, ktorý odporúčajú samotný kaderníci. Kefa so zaujímavým dizajnom si poradí s česaním akýchkoľvek vlasov bez nepríjemného trhania a ťahania vlasov. Pre túto kefu nie je problém rozčesať poriadne zamotané či nepoddajné kučeravé vlasy a to najmä pre nezvyčajne ohybné štetinky rôznych dĺžok rozmiestné po celej kefe. Jej ergonomický tvar je príjemný na držanie a vďaka jej spratnosti ju môžete nosiť kdekolvek so sebou.

Najvhodnejšia kefa na vytvorenie neodolateľných kučier

Tepelná kefa oválneho tvaru, ktorá je vytvorená perfektnou kombináciou štetín z nylonu a diviaka, ktoré sú upevnené na keramickej kefe. Táto kefa po nahriatí vytvorí jemnejšie kučery rýchlejším spôsobom ako kedykoľvek predtým.

vlasy

Drevený eko hrebeň

Ak ste viac fanúšičkou hrebeňa než kefy, je tu pre vás riešenie. Veľkú popularitu si získali hrebene z palisandrového dreva. Drevené hrebene majú veľa výhod oproti plastovým. Podporujú cirkuláciu krvi v pokožke hlavy a udržiavajú vlasy zdravé s nerozštiepenými končekmi.
Česanie je každodennou činnosťou ženy a vďaka výberu správnej kefy môžete zabrániť čas zaberajúcim návštevám kaderníčok či kupovaniu zbytočných produktov. Pri efektívnom česaní tou správnou kefou budú vaše vlasy viditeľne zdravšie, lesklejšie a vy budete spokojnejšia. Okrem samotnej kefy je však veľmi dôležitý spôsob česania vlasov či rôzne typy a triky, ktoré vás budú iste zaujímať. Spravte zmenu ešte dnes a vyberte si tú správnu pomocníčku na každý deň!