Či už máte pár kíl navyše, alebo veľké prsia alebo ste vysoká, aj vy si láskavú zaslúžite starostlivosť. Predstavte si, že by sa aj k vám začalo telo správať tak ako sa vy správate k nemu. Ako by to asi vyzeralo? Keby vám z ničoho nič prestali fungovať nohy, pretože by sa urazili. Je dôležité naučiť sa prijať svoje telo a mať ho rád také, aké je. Pretože vďaka nemu môžete robiť toľko zaujímavých vecí, ktoré by ste bez neho nezvládli.

relax

Píšte si denník

Nemusíte si zapisovať udalosti dňa. No nájdete si čas na zapísanie vašich kladných vlastností. Môžete zahrnúť aj povahové črty. Napíšte si najmú to čo máte na sebe radi. Či už sú to veľké oči, husté vlasy alebo ploché bruško. Pokiaľ máte s touto úlohou problém, spýtajte sa svojich blízkych. Budete prekvapení v akom svetle vás vidia

Prijmite svoje telo také, aké je

Akokoľvek nedosiahnuteľné sa to zdá. Verte, že je to možné a vaše telo a rovnako tak zdravie sa vám za vašu pozornosť kráľovský poďakujú. Ako teda na to )? Nájdite si čas aspoň trikrát do týždňa. Večer po sprchovaní si zoberte svoj obľúbený telový krém alebo olej a potrite všetky časti svojho tela. Môžete začať nohami a postupovať vyššie. Vedome sa pri každej časti tela zastavte a vzdajte je vďaku. Po takejto procedúre sa budete cítiť vyživení a šťastní.

svoboda

Neopovrhujte zdravou stravou

Telo si zaslúži vyváženú stravu, ktorá zabezpečí správne fungovanie všetkých jeho funkcií. Vyraďte teda zo svojho jedálnička všetky potraviny, spôsobujúce neplechu. Z času na čas si doprajete napríklad čokoládu alebo nejakú inú maškrtu, ktorú obľubujete.

Doprajte si pekné oblečenie

V dnešnej dobe stále platí, že šaty robia človeka. Nie je potrebné nakupovať drahé značkové oblečenie. Ceny týchto oblečení sa pohybujú veľmi vysoko a veru za to nestoja. Ak si však kúpite správne oblečenie, nie veľmi do oči bijúce, ani s minulého storočia. Ak si všimnete, po ulici chodia aj normálny ľudia pekne oblečení a práve tí ľudia majú najväčšiu pravdepodobnosť nájsť normálneho partnera.

Nezabudnite ani na výrok Coco Chanel: „Neexistuje škaredá žena! Len neupravená.“