Pokiaľ ste už zažili len menšiu alebo obšírnejšiu rekonštrukciu či priamo stavbu nového domu, vo všetkých zmienených prípadoch pravdepodobne prišiel rad aj na schodisko. Pokiaľ nie exteriérové, tak interiérové alebo naopak, každopádne svoju pozornosť by ste mali venovať aj tomuto prvku, nakoľko sa radí k dôležitým súčastiam bývania. Konkrétnejšie sa však treba zamerať na jeho bezpečnostnú, ako aj estetickú stránku, kedy môže byť výrazným faktorom umiestnenie toho správneho zábradlia. Jeho kvality a estetiku dokážeme prakticky odhadnúť už vopred, a to hlavne ak si dáme záležať na výbere vhodného, respektíve kvalitnéhomateriálu, ktorý by bol predovšetkým odolný a tešil sa dlhej životnosti.
pták na zábradlí
Antikorove zabradlie je v tomto smere silným favoritom a prakticky doporučenou voľbou. Nepodlieha korózii a aj po dlhých rokoch si zachováva svoju nezmenenú eleganciu, respektíve nepodlieha výraznejšiemu opotrebovaniu a ani viditeľnému starnutiu. Bude vašim doplnkom na veľmi dlhý čas a nebude pýtať v podstate žiadnu náročnejšiu údržbu, len občasné odstránenie nečistôt.
A priznajme si, že aj napriek vyššej cene vlastne vravíme o výhodnej, či lepšie e povedané rozumnej investícii, pretože vieme, že skrátka nekupujeme šmejd a takisto môžeme zahnať obavy z najbližšej výmeny zábradlia za nové. V tomto prípade sa báť nemusíte.
oceľové schody
· Antikor, respektíve nerezová oceľ je zárukou dlho trvajúcej kvality a poradí si aj s tými najhoršími, respektíve vonkajšími podmienkami.
Z tohto dôvodu je nerezové zábradlie častou voľbou v prípade exteriérov, čiže vonkajších častí, no ale v solídnom zastúpení ich vidíme aj ako bezpečnostné prvky interiérových schodíšť, a to vďaka ich elegancii a v neposlednom rade- pevnosti, odolnosti a nášmu zaručenému bezpečiu i komfortu pri chôdzi.
· Svojmu využitiu sa teší aj v ako bezpečnostný prvok balkónov, kde dodá totožné kvalitatívne vlastnosti.